top of page
hand-met-blokken-header1_edited_edited.jpg

Wie zijn wij

Kinderdagverblijf 't Gouden Hartje in 2023 van start gegaan. Vanuit oog voor interactie bieden wij kinderen de mogelijkheid om zich te ontwikkelen in een veilige en gezonde omgeving. Een prettige omgeving waarin een kind zich thuis kan voelen, is belangrijk voor de groei en ontwikkeling van het kind. Als pedagogisch begeleiders dragen wij hieraan bij door de kinderen te stimuleren om te doen wat zij leuk vinden. Daarbij willen we de kinderen ook motiveren om nieuwe dingen te leren en ze een nuttige tijdsbesteding geven. Dit doen we door veel met ze te ondernemen en creatief bezig te zijn; hierbij kan gedacht worden aan activiteiten als knutselen, koken, schilderen, bouwen en het organiseren van uitstapjes. We bieden de kinderen de ruimte voor toneelspelen, dans en muziek, maar ook veel educatieve activiteiten, zoals lezen en rekenen.    

                                              

Voor kinderen van de leeftijd 0 tot 4 jaar, vinden we het belangrijk ze alle liefde, aandacht en rust te geven. De ruimte is zodanig ingericht dat zij niet al te veel prikkels ontvangen, maar juist de nodige rust en plezier ervaren.

Als begeleider heb je veel invloed op deze jonge kinderen. Als je ze aandacht geeft, op tijd verzorgt en daarbij de juiste voeding geeft, zie je dat ook terug bij de kinderen; zij geven ontzettend veel liefde terug. Je ziet de kinderen groeien en ontwikkelen en dat is een van de hoofdredenen achter de creatie van Kinderdagverblijf 't Gouden Hartje. Begeleiders brengen veel tijd door met de kinderen waarbij zij de verantwoordelijkheid hebben om de veiligheid van de kinderen te waarborgen.

wiezijnwij.png
bottom of page